Novinka na českém trhu ANF HOLISTIC

Originální receptura s výtažky z léčivých bylin, ovocem, zeleninou a dalšími látkami potřebnými pro správný vývoj zvířete: Čerstvé kuřecí maso Je zdrojem kvalitních bílkovin a dodává chuť čerstvého masa do krmiva. Mrkev Mrkev obsahuje mnoho důležitých živin – beta-karoten a další karotenoidy, vitaminy skupiny B, vitamin C, minerály vápník a draslík a mnoho dalších. Z těchto všech je beta-karoten. Je to důležitý antioxidant a je důležitý pro dobrý zrak.

Borůvky

Borůvky obsahují antokyany a další fotolátky, které jsou zodpovědné za takové výhody jako prevence rakoviny a zpomalují některé projevy stárnutí. Borůvky jsou také uváděny jako prevence infekcí močových cest vázáním Escherichia coli v močovém měchýři.

Pampeliška

Pampeliška je velmi bohatá na vitamin A tak jako na různé jiné vitaminy a minerály. Jedinečné hořké složky pampelišky pomáhají stimulovat trávení a zvyšují produkci žluči a proud žluči z jater.

Máta peprná

Pepermint působí jako svalový relaxant, zejména v trávicím traktu. Může způsobit významnou úlevu při břišních potížích spojených s některými střevními stavy. Menthol v pepermintu zvyšuje tvorbu všech zdraví prospěšných trávicích šťáv, včetně žluči.

Rozmarýn

Rozmarýn obsahuje několik důležitých složek jako kyselina rozmarýnová, která má významnou antioxidační aktivitu. Karnosol, další složka rozmarýnu, je v některých studiích považován za zpomalovače vzniku rakoviny.

Rajče

Rajče obsahuje lykopen, který je silný antioxidant a působí jako prevence rakoviny. Ochraňuje buněčnou DNA proti poškození volnými radikály, produkovanými při běžných oxidačních procesech v buňce.

Probiotika

Tento termín označuje přirozeně se vyskytující skupinu mikroorganismů, které jsou schopny se množit ve střevním traktu domácího zvířete a vytvářet vyvážené prostředí mikroflory. Probiotika udržují pH ve střevě na požadované úrovni a obsazením receptorových míst ve střevech působí preventivně proti patogenním bakteriím z připevnění ke střevní stěně. Lněné semínko Lněné semínko je jedním z nejbohatších zdrojů omega-3 mastných kyselin. Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny jsou důležité složky většiny buněčných membrán v těle a jsou závislé na denním příjmu. Tyto dvě skupiny mastných kyselin jsou významné protože jsou metabolicky a funkčně odlišné a mají fyziologicky různé funkce. Jejich rovnováha je důležitá pro homeostázu a normální vývoj zvířete. Vice informací o omega-3 a 6 zde.

Mořské řasy, chaluhy

Kelp je jeden z několika hnědě zbarvených druhů mořských řas zvaných Lamaria. Tato mořská rostlina je koncentrovaný zdroj důležitých stopových prvků, zejména jódu. Jód je důležitý pro tvorbu tyroxinu, který je nezbytný pro udržování normálního metabolismu ve všech tělních buňkách.

Kuřecí chrupavka

Kuřecí chrupavka je podávána jako zdroj glucosaminu a chondroitinu. Obě tyto substance pomáhájí zmírnit bolest spojenou s artritidou kostí (záněk kostí a kloubů).